Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Spectacole

O seara cu Holograf

Holograf pregătește un spectacol care ilustreaza cariera de succes a formației.
Pe 6 mai , de la ora 19:30, Holograf vă așteaptă la Cluj cu un show care vă va merge la suflet. Din coloana sonoră a serii nu vor lipsi “ Sa nu-mi iei niciodata dragostea”, “Banii vorbesc”, “Cat de departe”, “De cate ori sa te iubesc” sau “Pierd inaltimea din ochii tai”. Vino să cânți alături de ei hituri de ieri și de azi, și nu uita, iubirea este la fel de frumoasă la orice vârstă!
Vino la Casa de Cultura a Studentilor să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live și o seară memorabilă!

Punem la dispoziție 2 bilete pentru persoane cu dizabilități și însoțitorii acestora, mai multe detalii pe adresa de mail ticketing@sublimeromania.com

Biletele pentru persoanele cu dizabilitati s-au epuizat.

Din motive independente de vointa noastra, anumite delatii legate de eveniment pot suferi modificari (ora, locatie). Va vom anunta de fiecare data cand acest lucru se intampla si va multumim pentru intelegere.

Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii.

Sursa: cluj.fest.ro

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email