Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

O Românie unită într-un palat! Maria Buză & Taraful George Pătrașcu

O Românie unită într-un palat!

Maria Buză și Taraful George Pătrașcu vă invită la un recital de neuitat: veți asculta refrene clasice inspirate din repertoriul marilor artiști români, cât și piese lansate de Maria Buză de-a lungul timpului.

 

Cu un timbru inconfundabil și cu o prezență scenică explozivă, Maria Buză ne invită prin cochetul București de altădată, dar și pe ulițele mărginașe ale Micului Paris. Veți asista la momente de mare bucurie, dar și de sfâșietoare melancolie, într-un caleidoscop muzical plin de vervă și culoare, în care veți regă cele mai îndrăgite refrene lăutărești și de petrecere, romanțe și secvențe de inspirație folclorică.

 

Acordurile de vioară se vor împleti superb cu cele de țambal în piese celebre precum „Sunt vagabondul vieții mele” (Gheorghe Dinică), „Firicel de floare albastră” (Dorina Drăghici), „Mi-am pus busuioc în păr” (Maria Tănase), „Cine iubește și lasă” (Maria Tănase), „Foaie verde didițel” (Costel Atanasof), „Să nu spui dorul nimănui” (Nelu Ploieșteanu), „Astă seară nimeni să nu doarmă” (Gică Petrescu) sau „Ciuleandra” (Maria Tănase).

 

  • Preț Bilet simplu: 70 lei

 

Vezi și alte evenimente ce au loc în București

Sursa: Teatrul Godot

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email