Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Nouă Ani Lumină X Missed Call LIVE Concert – Turneul Pink Noise la Iași

Nouă Ani Lumină X Missed Call LIVE Concert

Nouă Ani Lumină și #Nesemnatii din ediția a doua DeerMusic Missed Call pornesc la drum împreună! Membrii celor doua formații ne promit show-uri cu valente disco dintr-un alt spațiu cosmic în turneul Pink Noise. Joi, 17 Noiembrie, în Legend Pub Iași, de la orele 19:30. Două concerte din două lumi diferite!

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și international prin www.kooltix.com și în format fizic în magazinele Flanco, Diverta, Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag și pe terminalele Selfpay.
Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.
Open doors: 19:30
Concert Noua Ani Lumina x Missed Call: 21:00
_______________________
Nouă Ani Lumină este “locul” în care aberăm cât de mult putem și sărim
de pe șinele realității. E un fel de VR în care putem trăi scenarii ciudate.
Am primit de multe ori întrebarea “ce înseamnă Nouă Ani Lumină?” Este o distanță pe care nu o cuprindem cu mintea. Toată lumea știe ce înseamnă ani-lumină dar nimeni nu concepe, de fapt, termenul.
Asta căutăm și în muzică; sonorități mai greu de conceput. Încercăm să transmitem ciudatul și fantasmagoricul prin unde sonore.
De multe ori vrem să fugim de pe pământ, cât mai departe de lucrurile lumești iar Nouă Ani Lumină este mantra noastră prin care parcurgem distanțe de neconceput.
####
Missed Call e un mix dansant între pop, electro, rock și edm, presărat pe alocuri cu elemente jazz, soul și r&b.
O bornă de validare a creativității și efortului depus a fost participarea trupei și ulterior câștigarea în 2020 a concursului DeerMusic #Nesemnatii , ediția a 2-a. Jägermeister România împreună cu Bogdan Șerban de la Radio GUERILLA și peste 1000 de votanți și-au investit încrederea în proiect, desemnându-l câștigător din aproape 100 de trupe înscrise.
Albumul de debut self-titled “// Missed Call” a fost lansat in 15 aprilie 2022 pe platformele de streaming si pe 9 iunie 2022 in versiune live intr-un concert sold-out în Legend Pub Iași.
Band-ul a prins tracțiune si a avut oportunitatea de a canta in sloturi de 60 de minute la 3 festivaluri in vara 2022: Kult Fest, Open Camp si Iasi Music Experience.

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email