Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Nocturnal @ Zipp It

Nocturnal

Nocturnal @ Zipp It

WARM UP TOUR 2023 a început!

Odată cu venirea toamnei, turneul va aduce în scena metalului românesc trupa NOCTURNAL de symphonic-metal din TRANSYLVANIA. Pregătește-te pentru un weekend care să-ți depășească așteptările!

Suport Artist : 50 lei

Nocturnal este o trupă înființată de chitaristul Manache Mihály, care, fiind sufletul formației a început în anul 2020 compunerea primelor piesele în stil Symphonic Metal. Nocturnal este printre puținele formații din România care urmează influențele acestui stil muzical, prezentând un material original cu versuri in limba engleză.

În anul 2023 formatul actual al trupei a luat contur, alăturându-se formației membrii cu o vastă experiență scenică și cu o cariera impresionantă in diferite genuri muzicale.

Trupa lucrează in prezent la primul lor album numit “ETERNITY”, un album mixat și masterizat de unul dintre cele mai faimoase studiouri de înregistrări din Ungaria, Denevér Hangstúdió. Acest album este format din 8 piese care, urmând același fir narativ, spun o poveste de basm de aproximativ 45 de minunte.

Componența trupei:

Veronica Fizeșan – Soprană

Tóth Judit – Clape

Johann Hentz – Chitară bas

Ferdinand – Tobe

Manache Mihály – Chitară

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută