Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Expoziții

Noaptea muzeelor la Cluj-Napoca

Noaptea muzeelor se apropie în curând.

Vă prezentăm programul propus de muzeele, centrele culturale și galeriile universităților din oraș, deschise până în miez de noapte, sâmbătă, 𝟏𝟒 𝐦𝐚𝐢 𝟐𝟎𝟐𝟐, cu ocazia celebrării 𝐍𝐨𝐩𝐭̦𝐢𝐢 𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐞𝐧𝐞 𝐚 𝐌𝐮𝐳𝐞𝐞𝐥𝐨𝐫.

Locații: Muzeul de Arta Cluj-Napoca, Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei, Muzeul Mitropoliei Clujului, Muzeul Etnografic al Transilvaniei, Casino Centrul de Cultura Urbana, Turnul Croitorilor Centru de Cultură Urbană Cluj, Universitatea de Artă şi Design din Cluj-Napoca / UAD, Institut français de Cluj, Centrul de Interes, Muzeele de la Universitatea Babeş-Bolyai: Muzeul Zoologic – UBB, Cluj-Napoca Vivariul UBB Cluj-Napoca, UBB – Sala Liviu Vlad, Institutul de Iudaistică și Istorie Evreiască Dr. Moshe Carmilly, Muzeul de Paleontologie-Stratigrafie UBB, Cluj-Napoca, Muzeul de Mineralogie UBB, Muzeul de Istorie al Universității Babeș Bolyai, Muzeul Memorial David Prodan UBB, Muzeul Alexandru Duma, Muzeele de la USAMV Cluj-Napoca: Complexul Acvaristic USAMV Cluj-Napoca și Muzeul de anatomie animală comparată și ISU Cluj.

* Rețeaua Națională a Muzeelor din România este partenerul oficial al evenimentului la nivel internațional și coordonează organizarea acestuia în România și promovarea sa.

*Evenimentul Noaptea Muzeelor este coordonat la nivel local de Centrul de Cultură Urbană al Primăriei municipiului Cluj-Napoca.

Urmăriți-ne pentru noi detalii!

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută