Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Expoziții

Noa Levin Harif. Punct de sprijin

Muzeul de Artă Cluj-Napoca, instituție publică de cultură care funcționează în subordinea Consiliului Județean Cluj, organizează, în perioada 14 – 30 aprilie 2022, expoziția personală de desen și ilustrație de carte „Mishan Point – Punct de sprijin” a artistei Noa Levin Harif din Israel.

Noa Levin Harif a absolvit secția de design industrial la Institutul de Artă din Betzalel (Israel, 1996) unde și-a perfectat pregătirea artistică. Locuiește în orașul Nahalal unde, de trei decenii, desfășoară o intensă activitate pe tărâm pedagogic, dar și creativ. S-a făcut remarcată în desen, grafică, producții video și multimedia. Domeniul său predilect de afirmare este, însă, ilustrația de carte, găsind, în acest domeniu, o foarte statornică, motivantă și fructuoasă colaborare cu prietenii săi de la editura Keshev Lashira, Moshe B. Itzhaki și Paul Farkas. De-a lungul anilor Noa Levin Harif a participat la expoziții și manifestări artistice desfășurate în Israel (Haifa, Oranim, Ramle, Tel Aviv), dar și pe plan extern, în centrele culturale spaniole, Granada, Cordoba sau în România, la Festivalul Internațional de Carte Transilvania de la Cluj-Napoca.

Expoziția poate fi vizitată în perioada 15 – 30 aprilie 2022, în intervalul orar 10 – 17, de miercuri până duminică inclusiv, luni și marți închis. 

Sursa: Muzeul de Artă Cluj-Napoca

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email