Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Niște Băieți @ Expirat

Niște Băieți

Niște Băieți @ Expirat

  • Open doors: 20:00
  • Live: 21:00

 

Niște Băieți (romanians punk-rock shlagars) singura trupă care abordează stilul “muzică de petrecere cu distors și final glorios” se întorc la Expirat, Halele Carol. Ultima oară i-am avut alături la aniversarea lor de 15 ani, iar acum a venit momentul sa o punem de încă un concert. Albert ne-a anunțat din Germania că ne va face o scurtă vizită. Dacă tot îl prindem, îl suim pe scenă pentru concert și îi facem și o petrecere până dimineață de tot, așa, să o țină minte până la următoarea venire.

 

Niște Băieți a luat ființă în 2006 într-un club underground din București, în care cei 4 protagoniști consumau voie bună și dispoziție de cântat. În zilele de luni, ca peste tot, nimeni nu frecventa clubul “lor”, așa că au luat inițiativa de a dezmorți atmosfera. Au început să organizeze concerte “for fun”, fără repetiții sau pregătire fizică înainte, în fiecare luni, sub titulatura Niște Băieți.

Niște Băieți sunt: Albert Mihăițeanu (voce), Barbu Niculae (bas), Gabi Georgescu (chitară), Andrei Modrea aka X-u’ (tobe).

 

Bilete online aici

  • Acces general – 60 lei
  • At door – 70 lei

Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Facebook Expirat

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută