Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Nikos Vertis

Nikos Vertis, indiscutabil cel mai iubit artist al Greciei, va face furori cu cea mai mare petrecere bouzoukia din Romania pe care o va susține la Sala Palatului. Artistul răsplătit cu mai multe discuri de platină pentru compozițiile sale, ne va oferi un concert extraordinar de muzică grecească.

Nikos Vertis, care a fost supranumit “Noul mare interpret Laïka”, mix-ul de muzică tradițională grecească cu pop și dance, ambasador în toată lumea a modului de a simți grecesc exprimat în muzică, s-a născut însă în Olanda și a ajuns în Grecia abia la vârstă de 6 ani. Încă de pe atunci știa deja cânte la instrumentul tradițional grecesc bouzouki, iar câțiva ani mai tărziu a început studieze canto.

Interpretul a fost cucerit de țara noastră din primul an în care a concertat aici și de-abia așteaptă se întoarcă la fanii din România: “Pentru mine România este ca a doua casă. Sunt foarte impresionat de fidelitatea publicul român, care îmi fredonează piesele de șase ani chiar dacă nu cunoaște limba greacă, ceea ce îmi întărește convingerea muzica este un limbaj universal. întorc de fiecare dată cu o deosebită placere iar tocmai în acest sens, pentru show-ul din acest an am pregătit ceva special, exclusiv pentru fanii mei de aici” declara Nikos Vertis.

Sursa: Sala Palatului

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută