Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Nightmarion & Gri @ Flying Circus 

Nightmarion & Gri

Nightmarion & Gri @ Flying Circus

Trupa Nightmarion s-a înființat în anul 2014 în Suceava și abordează un stil cu un sound Alternative Metal.

A cântat la diferite festivaluri din țară, printre care amintim Bucovina Rock Castle, Zilele Prieteniei Bergenbier, Zilele Nordului dar și în deschiderea unor trupe mari precum Vița de Vie, Luna Amară, Coma, Bucovina etc.

Trupa a lansat la finalul anului 2020 primul său album intitulat “Mediam Noctem”. Albumul îmbină stilul melancolic cu riff-uri antrenante de chitară alcătuind un peisaj alternativ metal.

Pe data de 4 Decembrie 2021, trupa suceveana Nightmarion a lansat piesa „Terapie”, însoțită de al doilea videoclip din cariera lor.

Trupa povestește că „Perioada pandemiei a fost una grea și pentru noi. Am simțit lipsa concertelor și a interacțiunii cu publicul din fața scenei. Din fericire, am trecut cu toții cu bine prin virus și ne-am hotărât să compunem muzică nouă.”

În prezent, componența trupei este:

– Manolache Cosmin – Tobe

– Tipa Alex – Bas

– Florea Alex – Chitara

– Lucaci Cosmin – Chitara

– Jureschi Adrian – Voce

GRI (Cluj-Napoca): Născut în timpul pandemiei, proiectul Gri a reprezentat refuzul unor oameni, al unor prieteni, ce activau la acea vreme în mai multe formații clujene, de-a trage cortina, în timp ce orizontul artiștilor români se-nchidea pe zi ce trece.

Astfel, ceea ce în 2021 a început ca un ambițios proiect de studio, s-a cristalizat într-un album întreg compus care, în prezent, se află în curs de finalizare.

Gri îi include pe Ciprian Sav (FronT, Targ3T, Biodome), Adrian Turcu (Times of Need, Betrayer, Rebel Yell), Doru Nedelcu (Left Hand Path, FronT, Skullp, CUG), Mihai Șarlea (FronT, RockHouse) și Paul Gaciu (Eat Your Heart, Rebel Yell).

Galileo, primul single de pe albumul Gri (fără nume deocamdată) s-a lansat pe 15 februarie 2023, piesa fiind prezentă pe toate platformele de streaming, preicum și pe youtube, sub formă de lyric video.

“Nesigur” este cel mai recent single, lansat pe 15 august, la fix jumătate de an după primul, sub formă de visualiser, iar piesa încearcă să întruchipeze trăirile din timpul unui atac de panică, dintr-o perspectivă foarte personală. Piesa e prezentă și pe toate platformele de streaming.

Suport artist Nightmarion & Gri: 40 RON

Biletele se vor gasi la intrare in seara concertului.

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută