Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

My Queen cu Dan Helciug @ Hard Rock Cafe

My Queen cu Dan Helciug

My Queen cu Dan Helciug @ Hard Rock Cafe

 

BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe, miercuri, 17 mai, începând cu ora 21:00, la un concert extraordinar cu MyQueen!

 

Proiect tip omagiu muzical dedicat trupei britanice Queen, creat de Dan Helciug (în 2017-Teatrul Nae Leonard Galați) și susținut de o echipă formidabilă de colaboratori profesioniști: Emil Chican, Lyuben Gordievski , Mihai Manzar, Andrei Ilie, Vlady Sateanu, Silviu Sanda, Catalin Dalvarea, Claudiu Purcarin, Sergiu Berindei, Fernando Drăgănici…. Daniel Nicolae… Nu este un look-alike band.

 

Proiectul încă de la lansare a avut parte de un succes neașteptat și a fost cântat în multe festivaluri (Danube Rock Festival, Stonebird Fest, Eurovision, Archangels Motor Fest, Topoloveni Motor Fest…Maris Fest…Whitehorse Fest, Seawolwes Rock Fest…etc), teatre, cluburi de prestigiu (Hard Rock Cafe Bucuresti/Rockhalle Constanta..etc).

Dan Helciug performează muzica trupei Queen începând cu anul 2011 (în proiectul internațional Mozart Rocks). Concertul este unul electrizant, o experiență unică, plină de emoție unde publicul de fiecare dată este al doilea solist vocal pe scenă.

 

Biletele au următoarele prețuri:

  • 89 de lei, cu loc VIP în fața scenei
  • 69 de lei, cu loc la masă, în sală

Se adauga comisionul de emitere bilet.

La intrare biletele au următoarele prețuri:

  • VIP: 100 de lei, cu loc la masă în fața scenei
  • Acces General: 80 de lei, cu loc la masă în sală

 

Copiii sub 7 ani au intrarea liberă.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

 

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Facebook Hard Rock Cafe Bucharest

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email