Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Expoziții

Muzeul Frustrărilor @ Casa TIFF

Muzeul Frustrărilo

Muzeul Frustrărilor @ Casa TIFF

Vino să vezi cum am transformat, alături de o echipă artistică multidisciplinară, emoțiile mai puțin „frumoase” în exponate de muzeu!

Muzeul Frustrărilor: 𝐈𝐧𝐭𝐫𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐥𝐢𝐛𝐞𝐫ă, fără rezervare în prealabil, însă recomandăm vizitarea pe tot parcursul orar, pentru a evita aglomerația în timpul orelor de seară. Evenimentul este recomandat vizitatorilor cu vârste 𝐩𝐞𝐬𝐭𝐞 𝟏𝟐𝐚𝐧𝐢. De asemenea, te rugăm să ai la tine o pereche de căști care funcționează cu propriul telefon. Ele îți vor fi utile pentru a avea o experiență cât mai plăcută în cadrul instalației.

Pregătește-te pentru o experiență unică, prin care vei explora fațetele frustrării la diferite vârste, cu ajutorul tehnicilor new media, de storytelling sau senzoriale. Mai mult decât atât, îți vei putea pune amprenta asupra instalației în timp real, prin intermediul exponatelor interactive.

Nu te aștepta să vezi un muzeu tradițional în care te uiți de la distanță la arta curatoriată, ci va fi o experiență participativă, în care fiecare vizitator poate să adauge expoziției puțin din universul său interior. Povești înregistrate în timp real, un laborator al tăcerii, modalități diferite de a înțelege și reinterpreta frustrarea sunt doar câteva dintre elementele care îți vor activa toate simțurile și care te vor ajuta să explorezi într-un mediu creativ multiplele forme pe care frustrarea le poate lua.

Muzeul Frustrărilor- instalație artistică

Muzeul Frustrărilor: după o idee de Andreea Șovan și Diana Buluga

curator: Adina Lazăr

set-up design: Adrian Balcău

artist video: Ioana Ofelia

artist vizual: Oana Barna

consultant: Gabriela Bud

responsabil tehnic: Radu Bogdan

Apariții video și audio: Alexei Lărgeanu, Alexandra Tarce, Radu Lărgeanu, Oana Rotaru, Călin Deneș, Anuța Lăpuște, Ionela Pop, Marcel Paranici, Patricia Cosma, Marina Gîrbea, Teodora Popa, Liana Vescan, Adrian Cucu, Andreea Șovan și Diana Buluga

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută