Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Music Nights in the Palace: Let’s go back to 30’s @ Teatrul Godot

Music Nights in the Palace: Let’s go back to 30’s

Music Nights in the Palace: Let’s go back to 30’s @ Teatrul Godot

 

Concertul de jazz „Let’s go back to 30’s” te va teleporta în epoca de aur a anilor ’30, acolo unde swing-ul ne devine călăuză printre emoții și povesti autentice.

Trupa este formată dintr-un contrabasist carismatic, un pianist talentat și o voce spectaculoasa, iar repertoriul include standarde ale unor legende precum Duke Ellington, Louis Armstrong, Ella Fitzgerald și Count Basie.

Melodiile contagioase, vocea virtuoasă și solourile creative, te vor ține în picioare, dansând Charleston și Lindy Hop. Așadar, îmbracă-ți cea mai bună ținută vintage, ia-ți pantofii de dans și alătură-te nouă pentru o seară de neuitat de jazz.

 

Ana Maria Roșu este licențiată a secției de jazz-muzică usoară, de la Universitatea de Muzică din Bucuresti. A descoperit jazz-ul în perioada liceului, iar de atunci a colaborat cu diferiți artiști de renume, cat si cu proiecte mai mari precum Orchestra Simfonică București.

Andrei Petrache, în ultima fază a doctoratului, se preocupă de compoziția muzicii clasice, pop și jazz, fiind un artist cunoscut al scenei de jazz.

Adrian Flautistu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați contrabasiști de jazz, din Romania, formându-se atât pe scenele internaționale cat si pe cele naționale.

 

Eveniment cu intrare liberp pe bază de rezervare

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Facebook Teatrul Godot

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută