Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Junior Teatru

Munchhausen, baronul poznaș @ Teatrul Țăndărică

Muchhausen, baronul poznaș

Munchhausen, baronul poznaș @ Teatrul Țăndărică

 

Vârsta: 4 +

Durata: 50 min.

 

Povestea de la Țăndărică urmărește aventurile Baronului Muchhausen, de la cele mai amuzante și exagerate întâmplări, cum fi călătoria sa pe lună, până la momentele pline de peripeții în care se confruntă cu creaturi fantastice și își dovedește abilitățile saupranaturale.

Pe lângă aventurile sale fantastice, spectacolul explorează și aspectele mai profunde ale personalității baronului, arătând vulnerabilitatea din spatele măștii sale de aventurier neînfricat. Povestea sa este una plină de curaj, imaginație și amuzament, dar și de introspecție și descoerire personală.

 

Echipa de creație a spectacolului a lucrat cu pasiune pentru a aduce în scenă această poveste fascinantă, iar rezultatul este un spectacol muzical memorabil, potrivit pentru toate vârstele. ”Muchhausen, baronul poznaș”, promite să ofere publicului o experiență teatrală de neuitat, în care imaginație și aventura se întâlnesc într-un mod spectaculos.

 

Distribuția: Ioan Brancu, Gabriel Apostol, Mihai Dumitrescu, Alina Teianu – Cocioran, Mona Toncu, George Simian, Ștefan Craiu

  • Regie: Dan Tudor
  • Adaptare: Dan Tudor
  • Scenografie: Mihai Pastramagiu
  • Muzica originală: Dan Tudor
  • Orchestrația muzicală: Vlad Crețu
  • Foto: Andrei Roșianu

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Teatrul Țăndărică

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută