Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Spectacole

Motanul încălțat | So Trupa și Ana Hegyi

Motanul încălțat | So Trupa și Ana Hegyi

Sâmbătă, 3 decembrie 2022, ora 11.00 vă invităm la spectacolul de teatru pentru copii Motanul încălțat, regia Iulian Sandu, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” a Ateneului Național din Iași! Un spectacol So Trupa și Ana Hegyi!

Celebra poveste “Motanul Încălțat” pe muzica maestrului Cornel Trailescu scrisa in anii 80 este, putem spune, varianta cea mai apropiată de noi românii.   Muzica acestuia, cu influențe europene, este foarte actuală, pe placul celor mici, cu linii melodice foarte ușor de reținut. Dansurile îmbogățesc lucrarea și fac deliciul copiilor care sunt îndemnați să danseze alături de „Motanul Încălțat”. Personajele fantastice și aventurile năzdrăvanului motan, îi fascinează pe cei mici, oferindu-le și o incursiune într-una dintre cele mai valoare pagini de muzică clasică româneasca.

Propunerea care ne-o face regizorul acestui spectacol, Iulian Sandu,  este de a petrece aproximativ o oră alături de personajele: Ionică de Carambas Strambas Bambas, Domnița, Regele, Marele Dregator și celebrul Motan Încălțat, într-o poveste plină de umor și suspans.

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută