Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Moonspell

Moonspell cânta la București, la Arenele Romane, open air. Primele 500 de bilete din fiecare categorie au preț earlybird. Bucovina și Fragment Soul (Grecia) sunt invitați speciali.

Moonspell este formația etalon a scenei metal portugheze, fiind și una dintre cele mai importante prezențe ale gothic metalului internațional.

Cu o activitate de trei decenii, Moonspell a lansat 12 albume de studio, cel mai recent fiind oferit fanilor la începutul lui 2021. Este vorba de Hermitage, material care a primit laude atât din partea fanilor cât și a specialistilor.

De-a lungul timpului, Moonspell a urcat pe scena celor mai importante festivaluri din Europa și a susținut turnee în întreaga lume alaturi de nume precum Dimmu Borgir, Danzig, Cradle of Filth, Septicflesh și mulți alții.

Moonspell este recunoscută pentru forța emanată în cadrul showurilor live, forța la care vom fi și noi martori în curând. Fernando Ribeiro, carismaticul solist a declarat următoarele cu privire la turneul care va ajunge și în România: “Suntem bucuroși să anunțăm primele concerte din cadrul „The Greater Tour” pe care dorim să îl extindem la nivel mondial pentru a sărbători al treilea deceniu de existență Moonspell. Suntem nerabdători să ne reîntoarcem în locurile în care am mai fost sau să ajungem pe noi teritorii. În 2022 vom fi in turneu și ne vom vedea și la festivaluri iar pentru a sărbători cele trei decenii Moonspell vom lansa ediții comemorative pentru materialele vechi precum Anno Satanae sau Wolfheart.”

 

Biletele se găsesc pe iabilet.ro și în reteaua iabilet la următoarele prețuri:

– earlybird – primele 500 de bilete din fiecare categorie – 99 lei Acces General si 139 lei Golden Circle (in fata scenei)

– presale – 119 lei Acces General si 159 lei Golden Circle

– la acces 140 lei Acces General si 180 lei Golden Circle

La minim 4 bilete cumparate aveti discount 10%

 

La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga comisionul de emitere bilet de 10 lei.

Copiii sub 2 ani au acces gratuit însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.

 

Recomandam fanilor care vin cu copii sub 10 ani să le protejeze acestora urechile cu căști speciale. La concert volumul va fi puternic și acesta poate afecta auzul copiilor.

Organizatorii vor organiza suficiente puncte de vanzare a bauturilor pentru a evita cozile, Arenele Romane fiind o locatie propice pentru evenimentele de gen. Recomandam totusi sa veniti la concert din timp si nu fix inainte de concert. Este normal ca la orele de varf, fix inainte de intrarea pe scena a trupei cand se atinge capacitatea maxima a locatiei, barurile sa se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu cateva saptamani inainte de concert.

Accesul cu umbrele este interzis.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Un eveniment BestMusic powered by ROCK FM

Sursa: Iabilet

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută