Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Mircea Vintilă & Brambura

Mircea Vintilă revine la Hard Rock Cafe pentru al zecelea concert din seria evenimentelor anuale de toamnă ce îi poartă semnătura. Cu un repertoriu pe cât de plin de hituri, pe atât de bogat în personaje muzicale, Mircea Vintilă şi Brambura ne învită pe 2 decembrie la un recital aniversar.
Îl vom reîntâlni în acorduri calde pe Lordul John, care va fi negreşit însoţit de “Madama de Pică”. Vom asculta “Ploaia care va veni” şi vom înţelege încă o data că “Sfârşitul nu-i aici.”
Şarmant, boem şi mereu animat de dragostea pentru muzică şi public, Mircea Vintilă este o figură emblematică a scenei folk-rock, ce îşi păstrează identitatea sonoră de peste 40 de ani. În inconfundabilul univers sonor al cantautorului prinde viaţă Bucureştiul de altă dată, cu piese ca “Hanul lui Manuc,” romantismul este la loc de cinste, în bijuterii sentimentale precum “Dragă Miruna,” dar nu lipsesc nici melodiile manifest, cum este arhicunoscuta “Vinovaţii fără vină.” Solo, cu Pasărea Colibri, sau mai recent cu trupa Brambura, Mircea Vintilă râmâne mereu autentic.

Biletele au urmatoarele prețuri:

  • 95 de lei, cu loc VIP în fața scenei
  • 65 de lei, cu loc la masă, în sală
Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Hard Rock Cafe, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX și pe terminalele Selfpay din toată țara.
Online puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Sursa: Facebook Hard Rock Cafe Bucharest

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută