Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Mike Godoroja & Blue Spirit – Viață

Pe 3 mai, de la ora 20.30, vă invităm la un concert special de rock-blues alternativ, marca Mike Godoroja & Blue Spirit. „Viață” este un spectacol-concert special creat pentru publicul din Hard Rock Cafe, menit să vă aducă bucurie și să vă reamintească de mesajul piesei „Vă rog să aveți o viață frumoasă”. Alături de Mike și trupa sa, îi veți putea asculta live pe invitații speciali: Crina Mardare – vocal, Marius Mihalache – țambal, Mișu Cernea – tobe, voce de acompaniament și Mihai Pocorschi – ghitară, voce de acompaniament.

Artiștii vă promit o seară ca un vis liniștit, cu piese precum Caii din Pădurea Letea, De vină e toamna (realizată pe album împreună cu legendarul și regretatul Dan Andrei Aldea), Mă doare, Amintiri din Vama Veche sau câteva momente Led Zeppelin, care fac parte demult din sufletul oricărui spectacol marca Mike Godoroja & Blue Spirit.
V-au pregătit și o serie de piese noi de pe următorul album, care se va lansa în toamnă, beneficiind de o echipă de muzicieni de primă clasă:
Dorian Pîrvu – unul dintre cei mai virtuozi pianiști de rock din România
Alex Gavril – ghitare, cu un palmares de prestigiu ca muzician ( a cântat șn numeroase proiecte de mainstream și de blues) s-a alăturat recent proiectului aducând cu el un suflu absolut formidabil
Tibi “The Hammer” Topor – bas, sensibil și balansat aduce încredere șn muzica noastră
Vali Vătuiu – de departe unul dintre cei mai aplaudați ritmicieni de rock-blues, parte din trupa de la începuturile proiectului Blue Spirit.

Sunt fericit de prietenia lui Marius Mihalache, alături de care am cântat mai mult de 14 ani. Un muzician cu recunoaștere internațională de prestigiu, ale cărui realizări artistice au fost încununate cu multe premii, cel mai recent fiind acordat de UNITER pentru stagiunea de la Teatrul Național, cu spectacolul Săftița.
O premieră și onoare sunt pentru mine participarea pe album și în spectacol, la piesa „Nopți de Sânziene” a Crinei Mardare, una dintre artistele de vârf din zona pop-rock din România. O vocalistă cu totul specială, o vedetă reală, o artistă originală și rafinată, fiind în același timp creatoarea unei școli vocale de prestigiu din România.
Și, ca o surpriză pentru mulți, după 25 de ani revine pe scenă Mișu Cernea, toboșarul legendarei formații Sfinx, cu care, alături de o altă puternică personalitate rock, Mihai Pocorschi, liderul VH2, am realizat două piese SFINX, aparținând celui care a fost poate cel mai proeminent muzician rock din România, Dan Andrei Aldea.
Vă aștept cu inima deschisă!

a declarat Mike Godoroja.

Biletele au următoarele prețuri:
– 49 de lei, cu loc VIP în fața scenei;
– 39 de lei, cu loc la masa, în sală.

La intrare, biletele vor avea următoarele prețuri:
– VIP: 54 de lei, cu loc la masă în fața scenei
– Acces General: 44 de lei, cu loc la masa in sală.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și la Hard Rock Cafe, în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Un concert recomandat de Magic FM.

Sursa: Hard Rock Cafe / Facebook

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email