Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Mid-Week Live | Luiza Zan Quintet @ Aftăr Hours Brașov

Mid-Week Live | Luiza Zan Quintet @ Aftăr Hours Brașov

Mid-Week Live | Luiza Zan Quintet @ Aftăr Hours Brașov

𝗟𝗨𝗜𝗭𝗔 𝗭𝗔𝗡 𝗤𝗨𝗜𝗡𝗧𝗘𝗧
𝗜𝗻 𝗺𝘆 𝗩𝗶𝗹𝗹𝗮𝗴𝗲

Noul material discografic semnat Luiza Zan este un text narativ literar în versuri pe muzică. Descrie cu lux de amănunte peisajul sătucului de munte în care Luiza şi-a mutat viaţa, odată cu izbucnirea pandemiei. Din zbucium, mirare şi trăiri intense în sânul naturii, s-a născut un amalgam de armonii, sunete şi texte ce se desfăşoară pe parcursul enunţului muzical al acestui material discografic.

" "

Fiecare hâlboană a pârâului, fiecare piatră din zidurile bisericii vechi din secolul al XIV-lea, fiecare creangă din Copacul Şaman sunt descrise în piesele albumului. Printre compoziţii se regăsește inclusiv o piesă dedicată unei păsări de noapte care îşi are culcuş în acoperişul casei Luizei.

Compoziţiile sunt semnate Luiza Zan şi aranjate împreună cu pianistul Vlad Briciu, iar alături de cei doi, muzicienii care evoluează pe scenă şi care dau contur şi substanţă pieselor sunt:
Dimitrie Cristian Milea – chitară bas
Răzvan Florescu – vibrafon
Anthony Gutierrez – tobe

Bilete pe biletebrasov.ro și la intrare în seara concertului (în limita locurilor rămase disponibilitate sau bilete cu vizibilitate redusă).

Sursa: Facebook – Aftăr Hours

 

 

 

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută