Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Mgla

Dupa ce in 2019 au surprins publicul roman cu un show fascinant la Bucuresti, la doar o luna dupa ce facusera acelasi lucru pe scena Rockstadt Extreme Fest, MGLA se intoarce in Romania pentru trei concerte succesive din cadrul turneului est european programat in luna septembrie. Ca si in cazul precedentului concert de la Bucuresti, cele trei date confirmate reprezinta o co-productie dintre Axa Valaha Productions si Final Step Productions, in parteneriat cu Left Hand Sounds / No Solace, managementul oficial al MGLA.

Cele trei concerte din Romania se vor desfasura dupa urmatorul program:
Marti, 13.09.2022 Bucuresti @ Quantic
Miercuri, 14.09.2022 Iasi @ Underground
Joi, 15.09.2022 Cluj-Napoca @ /Form Space

Pretul primelor 100 de bilete pentru fiecare dintre cele trei concerte este de 89 lei, in exclusivitate prin intermediul celei mai importante platforme de ticketing din Romania Iabilet.ro.
Ulterior biletele vor costa 105 lei, pana in ziua concertului.

MGLA reprezinta in acest moment varful de lance al celei de a doua generatii Black Metal poloneze. Cu o activitate prodigioasa in ultimii cincisprezece ani, ce include patru albume de studio, trei EPuri, doua compilatii si un debut controversat pe splitul “Crushing the Holy Trinity” alaturi de Deathspell Omega, Clandestine Blaze sau Musta Surma, cu multe sute de aparitii live peste tot in lume, MGLA a devenit, alaturi de Behemoth, cel mai important produs de export al scenei Black Metal poloneze, cu un stil influentat de generatia scandinava a anilor ’90, puternic inspirat de Darkthrone, un amestec de riffuri rapide si pasaje lente si hipnotice, intr-un echilibru fin de agresivitate si aparenta deziluzie.

Alaturi de MGLA vor urca pe scena doua formatii ce vin tot din Polonia: In Twilight’s Embrace si Odium Humani Generis.

In Twilight’s Embrace a luat fiinta in anul 2003 in Poznan, Polonia, initial sub numele de Over The Edge. Stilul formatiei a evoluat de la Hardcore / Metalcore spre Death Metal / Melodic Death Metal, cu influente Black Metal ce devin din ce in ce mai vizibile. Formatia isi defineste stilul ca fiind „Metal Śmierci” (echivalentul polonez pentru Death Metal).

Odium Humani Generis este o trupa de Black Metal originara din Łódź, Polonia. Numele trupei este inspirat dupa o expresie ce provine din limba latina si anume „Odium Generis Humani” care inseamna „ura fata de rasa umana” sau pur si simplu „mizantropie”.

Sursa: FORM Space

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email