Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Meet & Greet Azteca @ ADM Club

AZTECA

Meet & Greet Azteca @ ADM Club

Cea mai așteptată întâlnire pentru membrii de cult este pe cale să se întâmple. Azteca pleacă in turneu, de data aceasta, nu ca să vă (in)cânte ci că să vă cunoască, iar noi știm că asta vă va bucura chiar mai tare. O întâlnire ca intre prieteni, unde să putem vorbi, să ascultăm muzică, să facem poze, iar la final să dăm mâna. Let’s meet!!

Azteca a debutat în luna ianuarie a anului 2017 cu single-ul “Maybach” urmat de “Percocet”. Aceste piese au captat atenția, adunând zeci de mii de vizualizări și obținând aprecieri din partea tinerilor pasionați de scena trap underground din România. Pe 20 septembrie 2017, Azteca a lansat primul său EP, intitulat “Magul din Carpați” urmând ca cel de al doilea să fie lansat pe data de 31 august 2018, acesta fiind dovada incontestabilă a perseverenței și evoluției sale artistice.

Azteca a lansat 3 albume și 2 EP-uri până în prezent. Cel mai recent album, “616: Un Nou Capitol,” a depășit 35.000.000 de ascultări, în timp ce “RMN” a înregistrat 32.000.000 de ascultări, iar “Maktub” a atins 47.000.000 de ascultări. Cu peste 100 de spectacole live și concerte în palmares, Azteca a impresionat atât mulțimi mari la festivaluri, cât și audiențe mai mici în cadrul turneelor sale naționale. Versatilitatea sa, de la stăpânirea arenelor imense până la conectarea intimă cu fanii, demonstrează impactul puternic în scena trap din România.

Cu o abordare muzicală inovatoare, artistul a adus o contribuție remarcabilă pentru coloana sonoră a doua dintre cele mai noi și mediatizate filme românești, “Haita de Acțiune”(2022) și “Klaus si Barroso” ce urmează să apară in cinematografe in luna ianuarie a anului 2024.

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută