Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Teatru

Masaj – Spectacol în regia Radu Afrim

Masaj spectacol Radu Afrim

Masaj este un spectacol după scenariu, regie și univers sonor: Radu Afrim.

„Destructurat, imprevizibil, Masaj e lumea în care nu poate fi distinsă cu precizie consistența personajului, e o lume direcționată imprecis de o acțiune pulverizată, ca în orice text postmodern lipsit de epicentru, deviat de la mytos, recompus din fragmente care, aduse împreună, configurează un corp nou, hibrid, în continuă anamorfoză.
O cameră de masaj e o zonă între real și ireal, dintre uman și artificial, în care personajul Maseurului este și replică a Călăuzei, a lui Mefisto sau a lui Freud. Depinde din ce parte privim. Fiindcă piesa este o invitație la exersarea actului privirii în teatru, ca printr-un caleidoscop, oferindu-ți, ție spectatorule, imagini intercalate, comice, grotești, triviale, vaporoase. Fantasme.” (Ioana Petcu, lector univ. dr. la Universitatea de Arte „George Enescu” Iași)
Masaj - Spectacol în regia Radu Afrim

Distribuție:

Horia Veriveș, Pușa Darie, Ada Lupu, Dumitru Năstrușnicu, Cosmin Maxim, Mălina Lazăr, Ionuț Cornilă, Livia Iorga, Diana Chirilă, Marian – Alexandru Chiculiță, Alexandru Bodron, Robert Agape, George Gușuleac, Flavius Grușcă, Cezar Ichim

Asistent de regie: Marian-Alexandru Chiculiță

Scenografie: Irina Moscu

Coregrafie: Alice Veliche

Pregătire și aranjament muzical: Diana Roman

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email