Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Junior

Mașa și Ursul @ Teatrul Marionete

Mașa

Mașa și Ursul @ Teatrul Marionete

Golden Party în colaborare cu Teatrul pentru copii Piciul Julien din Chișinău , va invită și vă așteaptă la o călătorie plină de peripeții și aventuri . Oarecum o continuare a povestirii clasice rusești despre Mașa și Ursul.

În dimineața în care domnița Mașa împlinește zece ani, aceasta merge în pădure, să strângă flori, dar și fructe de pădure, pentru tortul de aniversare. La plecare, ea este avertizată de către bunicuța să nu se îndepărteze de cărare, pentru că prin pădure umblă o băbuță răutăcioasă care face tot felul de vrăji necurate. Fata pleacă în pădure, se rătăcește și e cât pe ce să dea ochii cu băbuța care până la urmă își arată adevăratele intenții rele.

 

Veți afla cu siguranță urmărind spectacolul nostru, la care în final toată lumea este invitată la o mare serbare! Copiii vor învăța să fie prietenoși, harnici, ascultători și foarte atenți cu oamenii pe care nu-i cunosc. Prietenia dintre ursul Mișa și Mașa stă la baza acestei întâmplări plină de surprize magice.

Muzica semnată de compozitorul Ilie Văluță se contopește armonios cu istorioara inventată de către actorul, regizorul și scenaristul Ion Ambrosi și devine o poveste plăcută pentru toate vârstele.

La finalul spectacolului copiii vor se vor intalni cu Masa si au posibilitatea de a face poze.

 

Durata spectacolului: 50 minute

Preț bilet : de la 45 lei

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută