Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Lansare album

Maryliss @ Pixel TM

Maryliss

Maryliss @ Pixel TM

Maryliss iși lansează primul album, “FIRST” la PIXEL.

Pregătiți-vă să vă pierdeți în sunetele captivante ale albumului, într-un spectacol ce va rămâne în inimile voastre.

Maryliss și trupa sa, vor crea o atmosferă electrizantă si vor oferi un spectacol incendiar, plin de emoție, energie și dedicare. Este o ocazie unică de a trăi o experiență muzicală profundă și de a intra în universul vibrant al artistei.

Vibrații intense, emoție pură și o explozie de pasiune – asta promite Maryliss și trupa sa pe data de 22 februarie la Pixel, Timișoara!

“First” este un album ce explorează toate nuanțele vieții umane, de la iubire și prietenie până la dezamăgire și echilibru emoțional. Este o călătorie sonoră în care efortul și dedicarea unui artist de a-și exprima creativitatea prind glas și devin palpabile pentru întreaga lume.

Albumul oferă o călătorie în care fiecare notă este o descoperire, o regăsire de sine și un pas către vindecare.

Este o experiență auditivă ce atinge corzile sensibile ale inimii și lasă amprenta unei călătorii autentice prin artă și emoție.

Cu o interpretare autentică și o fuziune de influente muzicale, această seară va fi una deosebită, plină de surprize și momente captivante.

In deschidere: DIANA IVAN

Diana Ivan este o cântăreață de 19 ani născută și stabilită în Timișoara. În ciuda vârstei fragede, Diana și-a făcut deja un nume înregistrând primul ei EP, „Relic”, cu Ovidiu Dodo Moldovan (ARTonic Productions) și cucerind diverse scene și concursuri muzicale din toată țara.

Odată ce „Relic” ajunge la radio și câștigă apreciere în SUA și Marea Britanie, Diana aduce o mulțime de experiență și încredere pe fiecare scenă live.

Maryliss aduce un suflu nou în peisajul muzical, abordând un pop cu accente rockish, îmbogățit cu nuanțe moderne și influențe variate precum new wave, synth wave, elektro, funk și drum’n bass. Stilul său muzical eclectic, antrenant și diversificat reușind să surprindă și să captiveze auditoriul.

Primul single “ Nu Renunța”, a luat naștere în 2016, iar în 2019 artista a lansat mai multe singleluri consecutive, primul fiind“ În Urma Ta” care s-a calificat pe locul 2 în cadrul concursului național Bega Music Festival , la secțiunea de creație. La final de 2019, Maryliss a lansat următorul single, “Cafea Arsă”, piesă care se regăsește și pe coloana sonoră a filmului “Șoapte”.

În 2023, Maryliss, se califică în Finala Națională Eurovision cu piesa “ Hai, Vino!”, piesă ce se regaseste și pe albumul de debut “ FIRST”, un proiect muzical cuprinzător cu 12 piese ce explorează sonorități și influențe diferite, fiind totodata o mare provocare pentru artista, insa rezultatul fiind unul pe masura.

Meet the band:

Silviu Dan Iliescu- chitara

Ovidiu Dodo Moldovan- clape

Andrei Ghilea- bass

Alex Florescu- tobe

Haideți să trăim împreună fiecare notă, fiecare trăire și să sărbătorim împreună primul album Maryliss– “First”. Vă așteptăm cu sufletul deschis și urechile atente pentru o seară magică la PIXEL, Timișoara!

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută