Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Mario Fresh și RENVTØ I Lansare album @ Hard Rock Cafe

Mario Fresh și RENVTØ I Lansare album

Mario Fresh și RENVTØ I Lansare album @ Hard Rock Cafe

 

După succesul răsunător cu piesa “Necesar” atât în topurile din țară, dar și din străinătate, Mario Fresh și RENVTØ vor lansa primul album împreună. Lansarea va avea loc în cadrul unui concert în premieră la Hard Rock Cafe București, pe data de 1 iunie, de la ora 21.00.

Printre acordurile afro, pe versurile compuse chiar de cei doi, își găsește loc povestea întregului album, despre stări și sentimente în cea mai pură formă. Piesa “Necesar” a fost primul hit lansat de ei, care le-a asigurat rapid locul 1 în trending-ul muzical din YouTube săptămâni la rând, dar le-a adus și un succes international, ocupând locul 10 la nivel global.

 

Mario Fresh și RENVTØ, alături de echipa Bear Music, au reușit sa fructifice succesul răsunător al celor peste 50 de milioane de vizualizări și peste un milion de streaming-uri oficiale, prin dedicarea și ambiția de a oferi conținut muzical care să îi bucure pe fanii acestora. Albumul “MARIO FRESH x RENVTØ” include hitul “Pata” în colaborare cu Smiley sau “Arogant” în colaborare cu Marko Glass.

Mario Fresh a cucerit publicul cu numeroase hituri în anul precedent, precum “Ai fost” (alături de Alina Eremia), “Umbre” (alături de Connect-R), “Inima stai” (alături de Johny Romano și RENVTØ), dar și cu piese consacrate: “Brațe straine” (alături de Andra), “Solo” sau “Adu-mi soarele”.

 

Biletele au următoarele preţuri:

  • 119 de lei – VIP, cu loc la masă în faţa scenei; include o poză a artistului cu autograf;
  • 79 de lei – acces general, cu loc la masă;
  • 79 de lei – fără loc.

 

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și la Hard Rock Cafe, în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Facebook Hard Rock Cafe Bucharest

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută