Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Marcian Petrescu – Special Edition Blues Sextet – “Blues=Truth” la The PUB Trocadero @ The Pub – Universității

Marcian Petrescu - Special Edition Blues Sextet - "Blues=Truth" la The PUB Trocadero

Marcian Petrescu – Special Edition Blues Sextet – “Blues=Truth” la The PUB Trocadero @ The Pub – Universității

 

Reputatul muzicuțist Marcian Petrescu revine pe scena de la The PUB – JOI 25 Mai 2023 – cu un concert ultra special intitulat “Blues=Truth”, alături de o formulă inedită de formație – Special Edition Blues Sextet!

 

Cu ocazia acestui concert va prezenta publicului, într-o haină orchestrală absolut aparte, o selecție de piese atent alese din repertoriul unor artiști legendari ca: Van Morrison, Willie Dixon, Gary Primich, Tony Z, Bob Dylan, Tom Waits, etc… , precum și o serie de piese din repertoriul propriu, reorchestrate pe noi coordonate sonore. Cele mai multe dintre piese sunt interpretate în premieră în România și cu siguranță vor face deliciul publicului.

" "

 

Alături de Marcian Petrescu se va afla o garnitură de muzicieni de excepție: Mihai Tacoi – chitară, Mike Dragomir – bas, Sabin Dobranici – baterie, la care se adaugă – Sian Brie – chitară și Vlad Briciu – claviaturi, aceștia din urmă fiind prezenți ca invitați și pe noul album de studio al lui Marcian Petrescu – “Mai mult decât blues“, lansat pe 28 Ianuarie 2023!

Nu ratați o seară de blues de înaltă ținută artistică!

 

  • Rezervări: 0728843782

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Facebook The Pub – Universitatii

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută