Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Spectacole

Magicianul Robert Tudor – Spectacol de Magie Pentru Întreaga Familie

Prieteni, copii, parinti, bunici, sunteti pregatiti?
Cel mai indragit magician atat pentru copii cat si pentru cei mari vine in orasul tau cu cele mai grozave numere de magie! Este o experienta pe care nu trebuie sa o ratezi!
Cei mici si cei mari, deopotriva, devin ei insasi actorii principali intr-o scena magica, plina de poveste, unde obiectele prind viata, iar animalutele apar ca prin magie!

Misterul si suspansul sunt gata sa-i uimeasca pe cei mari, iar puterile magice oferite copiilor ii vor face pe acestia sa prinda incredere ca orice este posibil daca folosesc cuvintele magice precum “te rog frumos, “multumesc” si multe altele.

Toti participantii la spectacol trebuie sa detina un bilet, indiferent de varsta (atat copiii cat si adultii). Accesul minorilor la eveniment se face doar daca sunt insotiti de un adult.

Punem la dispoziție 2 bilete pentru persoane cu dizabilități și însoțitorii acestora, mai multe detalii pe adresa de mail ticketing@sublimeromania.com

Din motive independente de vointa noastra, anumite delatii legate de eveniment pot suferi modificari (ora, locatie). Va vom anunta de fiecare data cand acest lucru se intampla si va multumim pentru intelegere.

Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii.

Sursa: cluj.fest.ro

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email