Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Lunar Transmissions Ensemble

  • Open doors: 20:00
  • Live: 21:00

 

Lunar Transmissions Ensemble a luat ființă în vara anului 2020, când Costin Chioreanu, Adrian Tăbăcaru și Andrei Ionuț au decis să formeze un grup a cărui muzică și concept să fie integral dedicate principalelor faze ale lunii, respectiv luna nouă și luna plină. Astfel, de două ori pe lună, vreme de jumătate de an, grupul a susținut sesiuni de improvizație și înregistrări în urma cărora s-au adunat 5 ore și jumătate de muzică. În această perioadă, grupului s-au mai alăturat permanent sau ocazional alți muzicieni, precum Dan Șerbănescu, Sofia Sarri, Anabelle Iratni, Charis Pazaroulas, care au lărgit și mai mult orizonturile stilistice ale muzicii LTE.

În cazul Lunar Transmissions Ensemble, muzica este un rezultat, nu o premeditare. Nu există pregătiri ce preced sesiunea de improvizație în materie de muzică, ci doar în materie de sunet. Facturile de sunet, instrumentele și efectele alese sunt pensulele și culorile, cu ajutorul cărora muzicienii pictează spontan structuri muzicale, folosindu-și puterea intuiției pentru a ilustra particularitatea energetică a evenimentului astral.
Lunar Transmission Ensemble este o manifestare a libertății și fiecare sesiune de improvizație lasă în urma sa o înregistrare, pe care se pot auzi compoziții ce diferă radical ca și structură, stil muzical, durată, intensitate.
Biletele sunt disponibile prin iaBilet.ro aici: https://www.iabilet.ro/site/event/79504/
  • Pre-sale: 50 lei
  • At the door: 60 lei

Sursa: Facebook Expirat

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută