Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Luna Amară | Lansare de vinil Pietre în alb

Bilete:

– 65 lei – acces general – presale – până pe 20.08.2022 inclusiv -> bit.ly/3AD9DxC

– 80 lei – acces general – doar în ziua evenimentului – 21.08.2022 online și la intrare

Am ascultat cu toții albumul „Pietre în alb”, peste tot pe unde l-am prins. Live, pe CD, în înregistrări…dar acum, la 10 ani de la lansare, a venit momentul să ne bucurăm și de vinyl-ul „Pietre în alb”, pentru prima dată.

Luna Amară: Nick Făgădar, Mihnea Blidariu, Andrei Boțan, Robert Moțoc, Sorin Moraru

 

* Accesul este gratuit pentru copiii cu vârsta sub 7 ani. Recomandăm părinților/tutorilor să asigure copiilor căști de protecție.

Minorii cu vârsta între 12 ani și 16 ani pot intra la eveniment în baza unui bilet valid, numai însoțiti de un părinte sau tutore și doar cu prezentarea actelor de identitate la punctul de acces.

Minorii cu vârsta între 16 ani împliniți și 18 ani neîmpliniți pot intra neînsoțiți la eveniment pe baza biletului.

Organizatorii pot solicita actul de identitate al participanților la eveniment în scopul verificării vârstei acestora.

Organizatorii își rezervă dreptul de a refuza accesul persoanelor care nu se încadrează în regulile de access impuse pentru eveniment. Contravaloarea biletului nu va fi returnată.

În cadrul evenimentului vor fi realizate fotografii și filmări care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.

Nu recomandăm participarea persoanelor care suferă de epilepsie. În cadrul evenimentului poate fi folosită lumină cu efect stroboscopic, care crește riscul declanșarii crizelor de epilepsie.

Sursa: Quantic Pub/ facebook

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută