Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Teatru

Lumea lui Frank (Alexandru Popa) @ Teatrul Metropolis

Lumea lui Frank

Lumea lui Frank (Alexandru Popa) @ Teatrul Metropolis

 

Spectacol nerecomandat tinerilor sub 14 ani!

 

Când mi-am dat seama că nu se poate întoarce în lumea noastră, am ales să intru eu în a lui.

Cum arată viața unui om care și-a pierdut capacitatea de a forma noi amintiri? Un om care retrăiește, la infinit, aceeași zi din nou și din nou.

Lumea lui Frank este mai mult decât o cercetare asupra unui caz demn de studiat de către oamenii de știință. Este o poveste despre iubirea nespusă dintre un tată și un fiu. Despre cum un sacrificiu este valoros doar atâta timp cât rămâne secret.

 

Dincolo de ingredientele sale provocatoare, de ruperile abrupte de ritm și de perspectivă, cred că Lumea lui Frank rămâne o poveste integral realistă și, într-un fel, universală. În spațiul nesfârșit dintre «vedem ce știm» și «știm ce vedem» e loc pentru fiecare. Lumea lui Frank este o poveste, deopotrivă, intensă și discretă, pe care aleg să o spun simplu, cu deplină economie de mijloace, fără s-o împănez gratuit cu artificii regizorale îndrăgostite de ele însele. Împreună cu cei doi excepționali colegi actori, care nu-și concep profesia fără adevăr, fructificăm textul, scenografia și sensurile necesare” – Vlad Zamfirescu, actor și regizor al spectacolului

 

Cu: Vlad Zamfirescu, Adrian Titieni, Ștefana Samfira

  • Regia: Vlad Zamfirescu
  • Scenografia: Mădălina Marinescu
  • Muzica: Mihai Georgescu (Bere Gratis)

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Teatrul Metropolis

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută