Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Teatru

Lucrător universal

Vă invităm la teatru fără restricții! 8 reprezentații de teatru socio-politic din repertoriul Platformei de Teatru Politic, cu intrare liberă, doar pe bază de rezervare! Rezervare pe link-ul de mai jos!

https://forms.gle/VkGsHSToUH5JxPHW6

Ce faci când deși tocmai ai primit o mărire de salariu, n-ai bani nici să plătești toate datoriile? Cum o scoți la capăt între presiunile de la manager și insultele din partea clienților? Cum îți poți proteja drepturile și negocia condiții de muncă mai bune? Lucrător universal povestește istoriile personale și relațiile de muncă a patru lucrători din „Mon Ami”, un supermarket fictiv din București. Realizat în parteneriat cu Federația Sindicatelor din Comerț și bazat pe o cercetare extinsă, spectacolul vorbește, într-un cadru ficțional, despre problemele, presiunile și provocările cu care se confruntă angajații și sindicatele din comerț în context local.

Echipa spectacolului – cu: Alice Monica Marinescu, Katia Pascariu, Alexandru Potocean, Andrei Șerban; scenografia: Irina Gâdiuță; muzica și versurile: Maria Sgârcitu; coregrafia: Carmen Coțofană; identitatea vizuală: Cătălin Rulea; regia și scenariul: David Schwartz; documentare: Veronica Lazăr, Alice Monica Marinescu, Rodica Novac, Katia Pascariu, Alexandru Potocean, David Schwartz, Andrei Șerban, Andra Tarara.

Sursa: Centrul de Teatru Educațional Replika

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email