Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Alte evenimente Party

Lovers rock – Atelier de colaje și muzică pe vinil @ J’ai Bistrot

Lovers rock

Lovers rock – Atelier de colaje și muzică pe vinil @ J’ai Bistrot

 

I like to move it, move it! Nu este refrenul unei piese Lovers Rock, ci este motto-ul serii din 12 februarie, atunci când Prietenii ce pun Muzică la J’ai Bistrot sunt Cristiana și Andrei Bucureci. Începem de la ora 16:00 cu un atelier de colaje și continuăm cu un party Lovers Rock cu muzică de pe vinil.

 

16:00 – Atelier de colaje cu Cristiana Bucureci

Atelierul este gândit ca să-ți antrenezi imaginația și talentul prin colaje, folosind decupaje din reviste, fotografii și cărți. Este ca un joc de puzzle, doar că piesele le stabileșți tu. Sigura regulă a atelierului este să îți dai frâu liber creativității.

Timp de 2h te vei imersa în universul suprarealist al colajelor, vei învăța diferite tehnici și abordări, vei aranja elemente decupate din reviste și vei crea cele mai ingenioase compoziții.

În tot acest proces de creație te va ghida Cristiana Bucureci, artist de colaje ce a debutat în 2015 și până în prezent a avut expoziții colective și individuale la Tel Aviv, la București (în cadrul Romanian Design Week), la Timișoara, Cluj-Napoca și Iași.

 

Atelierul este dedicat începătorilor indiferent de vârstă (copii 5+), indiferent de experiență sau de studii.

Costul unui atelier de 2h este:

  • Adulți: 100 lei
  • Copii: 75 lei

Pentru adulții care vin însoțiți sau care participă a doua oară, se aplică 15% discount.

Înscrierile se fac la adresa: atelierecolaje@gmail.com.

 

20:00 – Muzică pe vinil cu Andrei Bucureci

Lovers Rock este un stil de muzică reggae cu un sunet și conținut romantic devenit un gen muzical popular (cu zeci de milioane de discuri vândute) de la mijlocul anilor ’70 în Londra și pană la sfârșitul anilor ’80 când a cucerit toată lumea.

Dar influențele sale au fost transatlantice și mai nou a apărut și filmul activist al lui Steve McQueen din seria Small Axe, unde un episod întreg este dedicat Lovers Rock, readucând genul în atenția a milioane de oameni.
Lovers Rock în 5 piese ar suna cam așa:

1. Susan Cadogan – Hurt So Good (scrisă, compusă și produsă de Lee Scratch Perry)

2. Janet Kay – Silly Games (scrisă, compusă și produsă de Dennis Bovell)

3. Dennis Brown – Money În My Pocket (produsă de Joe Gibbs)

4. Gregory Isaascs – Night Nurse

5. Hollie Cook – Looking For Real Love (produsă de Prince Fatty)

 

  • Intrarea la party-ul Lovers Rock este liberă.

Andrei Bucureci este muzician de peste 10 ani. În prezent are proiectul Lil Obeah care a făcut înconjurul lumii cu cele 4 albume lansate în Marea Britanie și Statele Unite. În 2021 a lansat labelul muzical The Sound of Art to Come Records unde produce muzică și remixuri inspirate de intersecția dintre Pop Art, multi-culturalitate și coloane sonore de filme de groază. Andrei a cântat în trupe precum Tunesinourheads, Abator Industries și Crowd Control. Este și om de radio cu colaborări la dublab Los Angeles, Louder Than War în Manchester, Black Rhino Music Radio și Radio Guerrilla.

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România

Sursa: Facebook J’ai Bistrot București

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută