Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Louis King. Rockin’ Blues Evening @ Green Hours

Louis King. Rockin’ Blues Evening

Louis King. Rockin’ Blues Evening @ Green Hours

 

Green Hours prezintă: Louis King. Rockin’ Blues Evening

  • Louis King (Australia) – voce și ghitară
  • Eric Hofmans (Olanda) – voice și ghitară
  • Hanno Hoefer (România) – bas
  • Claudiu Purcărin (România) – baterie

 

Ladies and gents: Louis King- “Regele Blues-ului Australian”!!!

Louis a reușit să intre în topurile australiene încă de la lansarea primului său album, în 1996, câștigând în același an, premiul pentru cel mai bun artist în cadrul festivalului Australian Blues Music Awards.

Louis a avut onoarea să cânte de-a lungul carieiei sale cu artiști desăvârșiți, precum BB King, Buddy Guy, Jimmy Vaughan (fratele ghitaristului Stevie Ray Vaughan) sau Screaming J. Hawkings.

 

Combină Rockabilly, Rock’n’Roll și Blues

Stilul său original de a compune piese ce combină Rockabilly, Rock’n’Roll și Blues, a fost remarcat de publicații precum “Rolling Stone Magazine” sau “biblia” Blues-ului American, “Blues Review”. De-a lungul anilor, artistul a concertat atât în Australia, cât și în Europa, în cadrul unor festivaluri de Blues și Rockabilly renumite, precum: “Great British Blues Festival”- UK, “Kwadedame Blues Festival” – Olanda sau “Screaming Festival” – Spania.

Începutul anului 2017 îl surprinde interpretând muzica sa inconfundabilă în SUA, la renumitul festival “Viva Las Vegas”, urmat de un turneu internațional prin care a celebrat 20 de ani de carieră. Cu prilejul acelui turneu, Louis King a concertat și în România.

The Royal Blue Trio

Anul acesta îl primim pentru a doua oară la noi în țară, cu ocazia lansării noului său album intitulat „The Royal Blue Trio”.

 

Preț bilete:

60 de lei – achitate online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]

 

bilete reduse la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari – în limita a 4 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, până max. în preziua evenimentului!

… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Facebook Green Hours

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută