Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Proiecții de film

Magia Filmelor la Cinema Astra: Lost Highway (1997)

lost highway

Magia Filmelor la Cinema AstraLost Highway (1997) / Metamorfoze

De fapt, ce este real și ce nu? Răspunsul la această întrebare nu îl poate da nimeni. Și, cu atât mai mult, personajele implicate în această intrigă. Nimic din ceea ce pare real nu este. Renne moare, dar atunci cine este Alice? Și cine a omorât-o dacă soțul, care este înregistrat pe o casetă făcând acest lucru, susține că nu este el? Și tânărul care a fost lovit de un fulger și are aceleași amintiri ca Fred Madison, soțul lui Renne, cine poate fi?

Lost Highway spune povestea unui bărbat schizofrenic care pierde contactul cu realitatea, își ucide soția și apoi, din închisoare, evadează într-o proiecție inconștientă a vieții sale. Cheia filmului stă în teoria psihologică Freud despre Sine, eu şi supra-eu.

lost highway

Lost Highway (1997)

  • Miercuri, 28 decembrie 2022
  • ora 19.00
  • Regia: David Lynch
  • Cu: Bill Pullman, Patricia Arquette
  • Gen film: Dramă, Mister, Thriller
  • Durata: 135 minute

 

Trailer: 

Ștafeta Bucuriei. Dă distracția mai departe

Vino în perioada 30 noiembrie – 30 decembrie la cinema Astra cu o jucărie nouă și oferă o mică bucurie pentru unul dintre copiii ajutați de Fundatia Bucuria Darului.

Acceptăm și jucării folosite dar vă rugăm să fie îngrijite, curate și funcționale! Dacă ambalați jucăriile vă rugăm să atașați un bilet cu următorarele informații: vârstă copil, fetiță sau băiat. #Mulțumim

Accesul la filme este gratuit și nu este condiționat de donarea unor jucării!

Partener: Primăria Municipiului Brașov.

lost highway

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută