Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Alte evenimente Muzică live

Live Music @ Barrique Garden

Live Music @ Barrique Garden

Live Music @ Barrique Garden

Vino alături de noi sâmbăta aceasta pentru o seară de muzică live la #BarriqueGarden, atmosferă întreținută de Andreea Cristea.
Salutată drept „Colecționară de Mari Trofee”, la doar 17 ani, a cucerit deja inimile apreciaților jurați, obținând numeroase Mari Trofee la festivaluri de muzică renumite.

Andreea ne spune: „Muzica este un mod de viață pentru mine. Din momentul în care mă trezesc și până adorm, muzica este tovarășul meu constant. Mă ajută să mă relaxez și să exprim tot ceea ce simt. Să-i fac pe oameni să se simtă bine în timp ce fac ceea ce îmi place este un avantaj extraordinar. Îmi place să cânt, să ascult diverse genuri de muzică și mă străduiesc mereu să progresez, asumând noi provocări”.

Ești invitatul nostru într-un cadru de poveste, ascuns în spatele zidurilor fostei cetăți ale Brașovului. La noi te vei putea bucura de atmosfera bistro-urilor franțuzești, de intimitatea de care are nevoie o poveste bună, de vinuri de colecție și desigur, de muzică live.

Te așteptăm la Barrique Garden | Str. Mureșenilor nr. 3, Brașov (intrare din str. Mureșenilor sau din Piațeta Brassai) | 29 iulie, începând cu ora 19:00.
10 lei/contribuție artist
Rezervări la +40752 262 140 sau pe barriquewinegarden@gmail.com

Sursa: Barrique Brașov

 

 

 

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută