Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

LIVE: LANSARE RYiM

Trupa RYiM va lansa două single-uri sâmbătă, 20 mai, de la ora 21:00, în Imperium Pub.
RYiM (inițial RYM) a fost înființată ca trupă in 2014, sub forma unui proiect-hobby de coveruri. Trupa a crescut destul de repede ca numar de concerte live, devenind accidental un business. In linii mari, influentele initiale sunt pop/rock/blues. Dar e greu de definit un stil omogen, deoarece fiecare membru al trupei este unic (ca toti ceilalți ). 

Formula contanta si originală a trupei îi are membrii pe Ionuț Croitoru (John) – toboșar – ex Partizan, Mihai Pîțan – keyboard, orchestrator & songwriter – Guilty Lemon, cu lipsa de modestie cel mai bun pianist de jazz al țării, Robert Cosma – bass guitar – ex Compact B, Iulia Stoica – lead vocal & songwriter. Recent trupa a început colaborarea cu chitaristul Vio Costin – ex Tagma, iar odată cu asta a început și reinventarea trupei într-o direcție puțin mai comercială, în special în aria compoziției proprii, care abordeaza nuanțe mai îndrăznețe ale genurilor clasice menționate mai sus, evoluând astfel și în progressive pop-rock, trap, d&b, chicago house etc. Cu o imagine dezinhibată și un produs muzical agresiv, siropos si puțin agitat, cerem scuze urechilor diafane pentru confortul oferit.
20 mai este despre RYiM din sufragerie. RYiM relaxați, veseli, care creeaza si oferă emoție, voie bună si muzică așa cum o auzim noi, cu lansarea celor 2 single-uri <<Regrete>> si <<Zborul>> si selecția noastra preferata de coveruri. Relax Your Inner Mind

Artist fee: 30 de lei

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută