Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Ligia Hojda @ The Pub – Universității

Ligia Hojda

Ligia Hojda @ The Pub – Universității

 

Indie pop-folk cu elemente electronice

Ligia Hojda pune în scenă un concert acustic, alături de Mircea Steriu la chitară. Muzica Ligiei conține aroma nordică de acasă, din Maramureș, înfășurată în stilul indie pop-folk cu elemente electronice. Concertul este o călătorie autentică prin emoții și vizează neîntâmplător contextul în care se găsește omul cu trăirile sale în vremurile de acum.

 

Ligia Hojda

Pentru mine, muzica e cea mai frumoasă formă de artă prin care poți să iți exprimi trăirile, stările, sentimentele, e în interiorul nostru și în jurul nostru. E ceea ce te face să zâmbești, să dansezi, să plângi, să visezi sau să fii liber. E și o formă de terapie străveche care îl ajută pe om să călătorească prin viață.” – Ligia Hojda

 

Despre Ligia Hojda – artist independent (songwriter și interpret), își compune propriile piese în colaborare cu alți artisti. A fost semifinalistă la Vocea României 2014, în echipa lui Tudor Chirilă. A publicat single-uri precum Fire Gun, Like the Sun, Nomazi. În prezent, lucrează la conturarea primului său album.

 

Rezervări: 0728843782 sau online aici

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Facebook The Pub – Universitatii

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută