Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Lidia Buble @ Hard Rock Cafe

Lidia Buble

Lidia Buble @ Hard Rock Cafe

 

Începeți noul an într-un mod spectaculos, însoțiți de vocea fermecătoare și energia vibrantă a Lidiei Buble, într-un concert extraordinar ce va avea loc pe 5 ianuarie.

Artista promite să vă conducă printr-o călătorie muzicală de neuitat, cu hituri pentru fanii de toate vârstele. După ce și-a surprins fanii și a cucerit piața muzicală din Mexic, Argentina, Florida și Spania, odată cu feat-ul latino „Robándote un beso”, alături de Lenier, Lidia Buble a colaborat cu Fly Project pentru piesa „Oh La La”. În urmă cu o lună a lansat „Romanță cu parfum”, inspirată de celebrul șlagăr „La Fereastra ta”.

 

Concertul va începe la ora 21.30. Biletele au următoarele preţuri:

98 de lei – acces general, cu loc la masă;

149 de lei – VIP (biletul include loc la masă în faţa scenei, acces prioritar la concert, o bautura si snacks din partea casei);

119 de lei – VIP+ (biletul include loc la masă în faţa scenei, pick up inclus cu Black Cab pentru Bucuresti si Ilfov, acces prioritar la concert, o bautura si snacks din partea casei);

98 de lei – fără loc.

 

Copiii sub 7 ani au acces gratuit.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și la Hard Rock Cafe, în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Facebook Hard Rock Cafe Bucharest

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută