Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Alte evenimente

LICITAȚIE CARITABILĂ 🖤 R.I.P. Andrei Calmuc

LICITAȚIE CARITABILĂ 🖤 R.I.P. Andrei Calmuc

Sâmbătă, 19.11.2022, începând cu ora 20:00 organizăm un eveniment aparte pentru comunitatea noastră, strâns legat de memoria celui care a fost prietenul nostru, Andrei Calmuc.

Este vorba despre o licitație caritabilă în care vor fi incluse obiecte personale deținute de Andrei legate de marile lui pasiuni, muzica și muntele. Ne-am gândit împreună cu familia lui că locul acestor câteva obiecte este mai potrivit să fie în mâinile voastre, a celor care l-au cunoscut și apreciat, pentru a păstra și in acest fel, cu voi, o parte din amintirea lui Andrei. Toți banii din urma licitației vor fi donați familiei ca și ajutor pentru orice este nevoie în urma trecerii în neființă a bunului prieten și fiu, Andrei Calmuc.

Dintre lucrurile scoase la licitație amintim: chitară electrică, tobe electronice, amplificator pe lămpi, clapă midi, monitoare de studio, monitoare pentru computer, pedale de efecte, microfon, căști dar și schiuri, clăpari, cască de ski și alpinism, hamac, rucsac și altele.

De asemenea, organizatorii Rockstadt Extreme Fest au decis, nu inainte de a avea acceptul familiei lui Andrei, ca începând din 2023, cea de-a 3-a scenă să poarte numele de Scena Andrei Calmuc.

LICITAȚIE CARITABILĂ 🖤 R.I.P. Andrei Calmuc
LICITAȚIE CARITABILĂ 🖤 R.I.P. Andrei Calmuc

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email