Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Alte evenimente

Lecturi³ – „Triumful binelui” de Orlando Balaș

Luni, 27 iunie 2022, de la ora 19:00, vă invităm la teatru. Juriul proiectului „Lecturi³”, inițiat de Teatrul Național Iași în parteneriat cu Muzeul Național al Literaturii Române Iași și revista „Alecart”, a desemnat piesa câștigătoare a acestei luni: „Triumful binelui” de Orlando Balaș.

Regia spectacolului-lectură, care va avea loc în sala Teatru³, este semnată de Ion Sapdaru. Video: Cristi Bortoș. Distribuția: Radu Homiceanu, Anne Marie Chertic, Dumitru Năstrușnicu, Oana Sandu.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Organizat de Teatrul Național „Vasile Alecsandri” Iași, în parteneriat cu Muzeul Național al Literaturii Române Iași și revista „Alecart”, proiectul „Lecturi³” are ca scop promovarea dramaturgiei contemporane din România și Republica Moldova, prin realizarea unor spectacole-lectură, având ca suport piese de teatru ce nu au fost încă montate.

Selecția textelor este realizată de către un juriu alcătuit din reprezentanți ai celor trei instituții partenere. Spectacolele au loc în fiecare lună, iar publicul beneficiază de intrare liberă în sală.

Vă invităm și să vizitați secțiunea specială de pe site-ul Teatrului Național Iași dedicată acestui proiect, ce se dorește a fi o bază de date virtuală pentru cei interesați de cele mai noi texte ale dramaturgilor din România și Republica Moldova. Toți cei care doresc să se alăture proiectului Lecturi³ pot trimite piesele de teatru la adresa de e-mail: lecturi3@gmail.com.

Sursa: Muzeul Național al Literaturii Române Iași

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută