Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Spectacole Teatru

Lecția @ Tamási Áron Színház

Lecția

Lecția @ Tamási Áron Színház

Coregrafie: Arcadie Rusu

Muzică: Alexandru Suciu

Costume: Yasmin Asan

 

Interpreți: Bajkó László, Balázs Judith, Deák Zoltán, Nagy Eszter, Polgár Emília, Szekrényes László

 

Regizor tehnic: Bartók Enikő

Garderobieră: Both Melinda

Tehnician sunet: Chirițescu György

Tehnician lumini: Szabó Huba

 

Ești la liceu? Sau poate au trecut mulți ani de când ai pășit ultima oară pe holurile școlii și ai cântat Gaudeamus Igitur purtând toca de absolvire.

Toți avem amintiri de pe băncile școlii. Te invit să faci un exercițiu de memorie: Cum a fost pentru tine prima zi de școală? Dar ultima? Nu te grăbi, acordă câteva clipe…

Spectacolul “Lecția” schițează momente din viața de şcolar: situațiile amuzante, cele stresante, amintirile frumoase şi cele care ne-au tulburat…profesorii care ne-au inspirat și cei care ne-au inhibat. Un amalgam de emoții și întâmplări.

Te invit să-ți îmbraci uniforma și să participi la o meditație (însă nu pentru BAC) în care să te lași purtat în Universul Școlii, și să-i retrăiești atmosfera. Să-ți amintești scârțâitul cretei pe tablă și emoția de a fi ridicat în picioare să spui lecția, să-l saluți pe colegul timid din ultima bancă care îți dăruiește o floare, să te pregătești pentru ora de sport când spiritul de echipă este la cote maxime, iar apoi să-ți iei halatul de chimie și să încerci un experiment.

S-a sunat de intrare! Poftiți în băncile voastre, vă rog…

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută