Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Lansare de carte

Lansare de carte – “Cum am devenit vrăjitor” de Alexandru N. Stermin

Humanitas Junior vă invită 𝐯𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢, 𝟐𝟔 𝐢𝐚𝐧𝐮𝐚𝐫𝐢𝐞, 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟖.𝟎𝟎, la Librăria Humanitas Constantin Noica Sibiu, pentru lansarea cărții 𝑪𝒖𝒎 𝒂𝒎 𝒅𝒆𝒗𝒆𝒏𝒊𝒕 𝒗𝒓𝒂̆𝒋𝒊𝒕𝒐𝒓. 𝑫𝒊𝒏 𝒄𝒂𝒓𝒏𝒆𝒕𝒖𝒍 𝒖𝒏𝒖𝒊 𝒆𝒙𝒑𝒍𝒐𝒓𝒂𝒕𝒐𝒓 de Alexandru N. Stermin, cu ilustrații de Mădălina Surducan.

Participă: Ioana Clara Enescu, Antonia Noianu, Sergiu Noianu și Alexandru N. Stermin.

Biolog pasionat și călător neobosit în spațiu, în timp și în sine însuși, 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐍. 𝐒𝐭𝐞𝐫𝐦𝐢𝐧 este, înainte de toate, un om care iubește magia lumii înconjurătoare, pe care o străbate cu pasul și o cercetează cu priviri mereu curioase. Prin intermediul însemnărilor de față te invită să-l însoțești într-o călătorie fabuloasă prin lume, din trecutul omenirii până în prezentul recent și din cea mai mare mlaștină din Transilvania până în jungla amazoniană.

„Am păşit pe tărâmuri fermecate, am ajuns să explorez cele mai mari mlaştini din România şi din lumea largă, am cercetat cele mai de nepătruns şi mai forfotind de viaţă jungle de pe Glob, am văzut păsări-dragon, am căutat păsări-de-foc şi am găsit lighioane cu trei ochi. Am învăţat limbajul florilor şi al animalelor, şi am descifrat semnele ascunse în oasele craniilor pe care le-am descoperit în expediţii. Aşa am devenit vrăjitor. Poveştile pe care le-am însemnat aici chiar s-au întâmplat de-adevăratelea. Le-am scris din nevoia de a surprinde cât de uluitoare este lumea în care trăim. Le dedic tuturor copiilor, deci şi ţie, pentru curiozitatea care te-a îndemnat să iei în mână această carte ca să te miri şi ca să călătoreşti cu gândul până departe.“ — Alexandru N. Stermin

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută