Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Lansare de carte

Lansare de carte @ Biblioteca Județeană N. Iorga Ploiești

Lansare de carte

Lansare de carte @ Biblioteca Județeană N. Iorga Ploiești

Biblioteca Județeană „N. Iorga” Ploiești găzduiește lansarea volumului de poezie „ai vreme să vorbim”, purtând semnătura Anei-Maria Păunescu, fiica marelui poet Adrian Păunescu.

Ana-Maria Păunescu s-a născut pe 25 decembrie 1990, în București. După ce a terminat Liceul „Cervantes” din capitală a continuat să studieze limba spaniolă la Universitatea din București – Facultatea de Limbi și Literaturi Străine (secția spaniolă-portugheză), pe care a absolvit-o în 2012, anul 2014 aducându-i bucuria de a absolvi cu brio masteratul în aceeași instituție. Din anul 2010 conduce publicația „Flacăra lui Adrian Păunescu”.

Lansare de carte

„Am dat tiparului această a doua carte, de dor de cei care m-au primit anul trecut, cu «toate poeziile pe care nu ți le-am scris», în bibliotecile și în viețile lor. Am adunat versuri mai noi și mai vechi, toate versiuni ale mele, ale inimii mele și am decis să vin în fața oamenilor, cerând răgaz pentru o poveste, pentru o taină. Asta înseamnă «ai vreme să vorbim?». O rugăciune pentru cuvinte, pentru timp, pentru dragoste”, mărturisește Ana-Maria Păunescu.

Aveți vreme să veniți la Lansare de carte?

Vă așteptăm, cu drag la Lansare de carte!

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută