Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Lansare de carte

Lansare de carte @ Biblioteca Judeteana “N. Iorga” Prahova

Lansare de carte

Lansare de carte @ Biblioteca Judeteana “N. Iorga” Prahova

Biblioteca Județeană „N. Iorga” Ploiești găzduiește miercuri, 14 februarie 2024, ora 17.00, în Sala de lectură „Nichita Stănescu”, lansarea volumului ,,Cu dragostea la psiholog” , purtând semnătura Emiliei Petrescu.

Emilia Petrescu s-a născut în Oltenița, Județul Călărași, la data de 7 august 1974. Locuiește în prezent în Ploiești, Jud. Prahova. A studiat la Facultatea de Inginerie Mecanică și Electrică, Secția Automatizări Industriale din cadrul Universității Petrol și Gaze din Ploiești și la Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Specializarea Psihologie din cadrul Universității București.

Studiul psihologiei, pasiunea pentru natura umană, precum și anumite evenimente din viața personală au adus-o pe tărâmul scrisului și astfel, debutează în anul 2012, cu nuvela ,,Călătorie printre stele” la Editura Haniel, București. Tot din 2012 activează în cadrul Cenaclului ,,Atitudini” al Casei de Cultură ,,I.L. Caragiale” a Municipiului Ploiești. Publică poezii și proză în cadrul Antologiilor Casei de Cultură ,,I.L. Caragiale”, dar și unele volume apărute sub semnătură proprie.

 

Invitați:

Prof. dr. Irina Elena Catrinescu

Psiholog, scriitor Gabriela Olteanu Donose

 

Prezintă:

Prof. Iulia Dragomir

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută