Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Lansare album „La Vale” Rockstadt

Acces general: 50 lei

Biletele se pot achiziționa de pe iabilet.ro: https://bit.ly/3Kgy8St

După o perioadă de la lansarea lui La Deal mult mai lungă decât și-au imaginat inițial, Băieii revin în forță cu mult așteptatul sequel.

Inițial gândit ca o continuare antitetică a ultimului material, La Vale și-a găsit identitatea singur în cele din urmă, și a ajutat enorm la conturarea sunetului formației, care speră că trei ani au fost de ajuns pentru a realiza un material care depășește La Deal în toate modurile posibile.

Băieii vă invită să auziți și voi La Vale în turneul național de promovare, o serie de concerte cu multe noutăți, dar și piese din repertoriul clasic al formației.

Pre-save La Vale: https://bit.ly/3rOoeB7

 

Persoanelor cu vârsta mai mică de 12 ani nu le este permis accesul la acest eveniment.

Minorii cu vârsta între 12 ani impliniți și 16 ani neîmpliniți au acces la spectacol doar însoțiți de cel puțin un părinte sau tutore legal și în baza biletelor valide pentru toate persoanele.

Minorii cu vârsta între 16 ani împliniți și 18 ani neîmpliniți au acces neînsoțiți la spectacol în baza biletului valid.

Organizatorii și reprezentații clubului pot solicita un document de identitate pentru a verifica vârsta persoanelor care doresc să participe la eveniment.

Ne rezervăm dreptul de a refuza accesul oricărei persoane care nu se încadrează în regulile de de acces de la data spectacolului iar contravaloarea biletului de spectacol nu se va returna.

Prin achiziționarea biletului la eveniment, cumpărătorul a luat la cunoștință condițiile de acces.

În cadrul acestui eveniment se vor face fotografii, se va filma și se vor face înregistrari audio care pot conține vocea și imaginea voastră. Participarea la acest eveniment reprezintă acordul tău implicit pentru a folosi materialele foto/video/audio pe plaformele de social media proprii și ale partenerilor noștri.

Sursa: RockStadt

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email