Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

La vie en rose @ Restaurant Elisabeta

La vie en rose
Sâmbătă 20/04/2024
20:00

La vie en rose @ Restaurant Elisabeta

 

Tip spectacol: seară franțuzească cu muzică live

Durata: 1h 30min (cu pauza)

 

Cu:

Mădălina Coca – voce

Sorin Zlat – Keyboards

 

Preț Bilet: 69 lei / Bilete online aici

 

Artista Mădălina Coca, acompaniată de maestrul Sorin Zlat va susține un concert cu muzică 100% franțuzească, un show original cu influențe de jazz și caracterizat de un „Parisian Style” pe care artista l-a creat în cei 10 ani petrecuți în Franța.

 

Finalista de la „Vocea României” performează de mai mult de 20 ani pe scene atât în țară cât și în străinătate. Madalina s-a îndrăgostit de muzică încă de mică și a participat la o multitudine de concursuri și festivaluri unde a obținut numeroase premii și trofee. În perioada în care a locuit la Paris, artista a dobândit cetățenia franceză și a avut diverse colaborări muzicale cu mai multe band-uri și artiști cunoscuți. După performanța extraordinară de la Vocea României, Madalina decide să revină în România unde continuă bogata sa activitate muzicală și lansează de asemenea și o serie de piese proprii, printre care Lume, Lume și Vocea Mea.

Sorin Zlat, pianist, clarinetist, Yamaha jazz artist și compozitor, deținătorul a numeroase premii și distincții naționale și internaționale, este unul dintre cei mai reprezentativi pianiști de jazz ai noii generații de artiști români. Invitat la numeroase festivaluri, Sorin Zlat a concertat pe aceeași scenă alături de Chick Corea, Chucho Valdez, Joey Alexander, Wynton Marsallis, Brandford Marsallis, Lee Ritenour, Gregory Porter, Howard Levy & The Fleckstones, Kamasy Washington și mulți alții. În prezent artistul se bucură de o bogată activitate concertistică în Europa, U.S.A și Asia cu apariții ce includ prestații în cluburi celebre și participarea la festivaluri renumite de Jazz internaționale și naționale.

 

Din meniul muzical al serii nu vor lipsi interpretări live ale pieselor celor mai importanți artiști francofoni din toate timpurile, precum Édith Piaf, Patricia Kass, Charles Aznavour, Céline Dion, dar și artiști ca Zaz, Vaya con Dios, Indila sau Stromae.

 

  • Ultima comandă de mâncare se face cu 30 de minute înainte de începerea evenimentului, așa că îți recomandăm să vii cu cel puțin o oră înainte de începerea spectacolului. De asemenea, te rugăm să nu întârzii, pentru că biletele își pierd valabilitatea odată cu începerea spectacolului.

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Teatrul Elisabeta

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută