Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

La Familia @ Heaven

La Familia

La Familia @ Heaven

În toamna anului 2003 se lucra intens la un turneu național de promovare al albumului “Punct și de la capăt”, lansat cu mare succes în primăvară la Rebel Music/Cat Music, un album (acum) legendar care fusese destinat să facă istorie (atunci) chiar și fără abrupta arestare a lui Sișu din luna octombrie al acelui an.

Dar tăvălugul de evenimente care a urmat imediat sau ulterior în acești 20 de ani și traseul fenomenal al vieții celor doi membri ai trupei au dus la o perpetuă amânare al acelui turneu, până în punctul în care acest proiect părea destinat să nu se mai întâmple.

" "

Între timp, câteva tone grele de muzică materializate în albume și producții solo sau împreună, sau realizate în colaborări diverse, au asigurat celor doi artiști un statut și o reputație care justifică apartenența definitivă și irefutabilă a trupei LA FAMILIA la marea triadă a rapului românesc.

Pe lângă partea asta frumoasă de istorie, mai există câteva motive neplăcute pentru care aparițiile trupei pe scenă au fost “rara-avis” în ultimii ani (în ciuda unor calendare concertistice aglomerate dar separate ale celor doi) însă timpul le rezolvă pe toate. Chiar și așa, nimeni și nimic nu a reușit vreodată să strice în vreun fel unitatea și legătura dintre SIȘU și PUYA iar atitudinea lor socială și crezul lor artistic au marcat adânc muzica și industria românească și a transformat deja mai mult decât doar o generație.

Dovada s-a văzut la concertul de lansare al celui mai recent album – “Foarte” – când sala a fost umplută de un public cu vârste între 18-50. Și toți știau versurile. Și atunci a fost clar că de fapt “La Familia nu e o formație, ci două generații”, dintre care cel puțin una așteaptă un turneu național de 20 de ani. Iar acest eveniment va fi istoric!

La Familia  – Așadar, avem plăcerea să vă anunțăm că in curand plecăm in turneu prin țară și in ziua de sambata 22 martie ajungem in TIMISOARA unde vă așteptăm să veniți să rupem scena din clubul HEAVEN incepand cu ora 20:00!

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută