Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Kempes – Călător prin sufletele oamenilor @ Hard Rock Cafe

Kempes

Kempes – Călător prin sufletele oamenilor @ Hard Rock Cafe

 

Călător prin sufletele oamenilor” este un spectacol electro-acustic, deosebit și emoționant , în care Ovidiu Ioncu Kempes interpretează cele mai îndrăgite piese într-o manieră cu totul specială, alaturi de muzicienii Mihai Nenița și Alberto Bolocan.

 

Ovidiu Ioncu Kempes, cel pe care, așa cum l-a numit unul dintre fani: ” cu o voce mare cât o catedrală, este liderul formației KEMPES și solistul alături de care formația Cargo s-a consacrat. Talentul și sensibilitatea îi conferă acestui artist o conexiune extraordinară cu publicul, o legătură bine sudată în timp și spațiu.

 

Mihai Nenița este un foarte bun tehnician al viorii. El este înainte de toate un artist emoționant, care parcă urcă și coboară, din Ceruri aducandu-ne acorduri atât de minunate, de neatins de către oameni.

Alberto Bolocan este un chitarist cu o imensă bucurie de a cânta. Sufletul său reușește să-i smulgă acestui instrument o gamă de culori neașteptate, un sunet cristalin, pur.

 

Biletele au următoarele preturi:

  • 100 de lei, cu loc VIP în fața scenei
  • 80 de lei, cu loc la masa, în sala

Se adaugă comisionul de emitere bilet.

La intrare biletele au următoarele prețuri:

  • VIP: 110 de lei, cu loc la masă în fața scenei
  • Acces General: 90 de lei, cu loc la masă în sală

Bilete online aici

 

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

 

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România

Kempes - Călător prin sufletele oamenilor @ Hard Rock Cafe

Sursa: Facebook Hard Rock Cafe Bucharest

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email