Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Kempes // Altar // Zob

Kempes, Altar și Zob se întorc pe 30 iulie în Grădina de Vară Quantic.

Trupa KEMPES, înființată în 2013, îl are solist pe Oviciu Ioncu “Kempes”, vocea etalon a rockului românesc care a contribuit definitiv la succesul trupei Cargo, punandu-și amprenta pe toate albumele formației.
În 2015 a fost lansat primul album – „Regăsire”.

Altar e o formație românească de thrash metal, înființată în 1991 la Cluj. În 1993 au lansat primul album, care devine în curând cel mai bine vândul material de rock de după 1989. În 1995, trupa e desemnată „cel mai bun grup rock din România”, iar cel de-al doilea album primește titlul de „cel mai bun album al anului”. De atunci și până în present, Altar a mai fost nominalizată la premiile MTV, a cântat pe aceeași scenă cu Iron Maiden și Anathema, a susținut concrete în afara țării și e una dintre cele mai longevive trupe de rock din România.

Zob revin și ei pe scena Quantic și o să se lase cu purtat printre nori. Încă puțin și împlinesc 30 de ani de la debut și au în spate premii, nominalizări, apariții la numeroase festivaluri și imnuri precum „Arată-mi”, „Printre nori” sau „Cântec de dragoste”.

Bilete:
– 65 lei – acces general – presale – DOAR primele 100 bilete -> 
– 80 lei – acces general – presale – până pe 29.07.2022 inclusiv -> 
– 100 lei – acces general – doar în ziua evenimentului – 30.07.2022 oline și la intrare

Sursa: Quantic

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută