Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Keep Walking | Jack of all Trades & Green Prophet | Fusion Night @ The Pub – Universității

Keep Walking | Jack of all Trades & Green Prophet | Fusion Night

Keep Walking | Jack of all Trades & Green Prophet | Fusion Night @ The Pub – Universității

 

Keep Walking

Keep Walking – este un proiect nou inițiat de The Pub – Universității cu sprijinul Johnnie Walker.

Serile de miercuri nu vor mai fi la fel la The PUB. Energie, Eleganță, Emoție și Trăire vor caracteriza evenimentele “Keep Walking“.

" "

Primul eveniment din această serie, Fusion Night, îi aduce alături pe scena The PUB pe prietenii de la Jack of all Trades și Green Prophet care sunt prima dată la noi.

Dacă Jack of All Trades ne-au convins deja, pe băieții de la Green Prophet îi așteptăm cu mare interes.

 

Jack of all Trades

Jack of all Trades propune un echilibru muzical între rock-ul alternativ post-grunge și nu metal al erei de aur a acestor genuri, combinate cu elemente sonore contemporane de indie, punk, pop și trap.

Anul trecut, Jack of all Trades au lansat cel de-al doilea lor album, intitulat ‘Semnale Mixte’.

 

Mereu am considerat că muzica pe care o faci transmite celui care te ascultă cine ești cu adevărat. Fiecare membru al trupei emite un semnal unic atunci când se așază în spatele instrumentului și, când ne-am dat seama că toate aceste unde individuale pot converge în armonie, am realizat acum, după doi ani și jumătate, pregătind ultima piesă de pe album, că Jack of all Trades are în sfârșit un sound al său.

Semnale Mixte este un album despre asumare. Despre dragoste. Despre dorință. Despre acceptarea diferențelor. Despre distracție. Despre schimbare. Dar, mai ales, este un album despre evoluție, și suntem acum gata să-l arătăm întregii lumi.

 

Green Prophet

Green Prophet este o trupă de stoner psychedelic rock, formată de 4 ingineri care au decis la început anului 2022 să invadeze spațiul spațial folosindu-se de o rachetă construită pe jumătate în Moldova, iar cealaltă în București, cu scopul de a face concurență și de a destabiliza monopolul creat de cei de la NAȘA. Astfel, primul single a celor 4 se numește Vasal și este dedicat tuturor celor care nu știu să spună NU și aleg în continuare să se scalde în propria angoasă.

 

Bilete online aici

Rezervări: 0728843782 sau online aici

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Facebook The Pub – Universitatii

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută