Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Keep Of Kalessin si Dodheimsgard la /FORM Space

keep of kalessin
Trupele norvegiene Keep Of Kalessin si Dodheimsgard canta pe 28 octombrie în /FORM Space din Cluj-Napoca.

In deschidere sunt invitati Bornholm si Confess. Showul face parte din turneul Norvegian Invasion care incepe la Bucuresti. Primele 100 de bilete au pret earlybird.

Veniti din intunecatul nord, trei formatii au pornit The Norwegian Invasion asupra Europei. Keep of Kalessin, Dodheimsgard si Cadaver.

Keep of Kalessin au la activ 6 albume, 2 Grammyuri norvegiene si locul 3 in finala Eurovisionului din Norvegia. Au sustinut sute de showuri in intreaga lume combinand metalul extrem cu influente epice de Symphonic.

Dodheimsgard au inceut ca o trupa de black metal, ulterior adaugand influente si sonoritati specifice muzicii electronice si Industrial metalului.

Cadaver, unul dintre cele mai respectate duo-uri ale scenei de metal extrem, format din Dirk Verbeuten(Megadeth/exSoilwork) si Anders Odden vor aduce sonoritatile de black si death metal pe care le cunoastem atat de bine, in Romania.

In deschidere vor urca pe scena Bornholm din Ungaria, artisti ce abordeaza un Black Metal cu influente de Pagan, dar si Confess, formatie din Iran care lupta prin muzica ei impotriva regimului din tara lor.

 

Biletele se pun in vanzare pe iabilet.ro si in reteaua iabilet la urmatoarele preturi:

  • primele 100 de bilete: 69 de lei
  • urmatoarele 100 de bilete: 79 de lei
  • presale: 89 de lei
  • la acces: 110 lei

La pretul tuturor biletelor se adauga taxa de procesare de 10 lei

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

Bilete: http://www.iabilet.ro/bilete-cluj-napoca-keep-of…/

Sursa: FORM Space Facebook

 

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută